NM-brons i lag – och ledning individuellt för Ingrid

Nordiska Mästerskapen har börjat bra för JumpClub-ryttarna. I dag tog det svenska D-ponnylaget brons, där både Hilda Denkert och Ingrid Ravik ingår. Dessutom leder Ingrid individuellt.

Nordiska/Baltiska mästerskapen avgörs på Equality Lines fina anläggning i Hammarö. Tävlingarna inleddes under onsdagen med uppvärmningshoppning för ponnyer och children-ryttare, och i dag avgjordes lagtävlingarna.

De båda JumpClub-ryttarna Hilda Denkert/Carraig Donn och Ingrid Ravik/Attyrory Bye Bye Love fick förtroendet att ingå i laget. För Ingrid blev det en fullträff, då hon som ett av totalt fyra ekipage klarade den svåra banan felfritt i båda omgångarna. Hilda inledde med 8 fel i första rundan och hade sedan 10 fel i den andra.

Totalt blev det en tredjeplats och brons till det svenska laget. Laghoppningen var också första delen i den individuella klassen. Här leder Ingrid tillsammans med två norska och en dansk ryttare på noll fel. Hilda ligger just nu på 14:e plats.

Även juniorerna har inlett sitt tävlande med en uppvärmningshoppning. Här red Vendela Lindestam och Geena Davis lugnt felfritt. I morgon är det dags för deras lagklass. Samma sak gäller för Alice Tapper och Doge Dogelito i ungdomsklassen. De rider om lagmedaljer i morgon och inledde tävlandet med en felfri runda på hinder men med ett tidsfel.

Här hittar du start- och resultatlistor för NM

Här kan du se tävlingarna live på webb-TV

Speak Your Mind

Samarbetspartners