Fyra JumpClub-ryttare till NM

När nordiska mästerskapen avgörs i Hammarö i månadsskiftet juni/juli är inte mindre än fyra JumpClub-ekipage uttagna. Dessutom har vi ett femte ekipage som reserv.

På Equality Riders fina anläggning i Hammarö kommer årets nordiska mästerskap att avgöras 28 juni-2 juli. Allt från B-ponny till U25-ryttare, och dessutom i både dressyr och hoppning.

Alice Tapper och Doge Dogelito är uttagen i det svenska ungdomslaget (max 21) efter fina resultat framför allt utomlands.

I juniortruppen fick Vendela Lindestam en välförtjänt plats tillsammans med Geena Davis. Ekipaget ingick i det svenska lag som kom tvåa i Nations Cup i Polen nyligen.

Vendela Lindestam och Geena Davis är uttagna till NM i hoppning för juniorer efter bland annat fina framgångar i Polen.

Bland D-ponnyerna har JumpClub två ryttare med då både Hilda Denkert och Carraig Don samt Ingrid Ravik och Atterory Bye Bye Love. Hilda har varit en flitig medlem i JumpClubs framgångsrika Elitserielag och var dessutom med i det svenska nationslaget i Fontainbleau. Ingrid var bästa svenska ekipage i Grand Prix-klassen i Wierden nyligen och red också i nationslaget där.

Dessutom är Kimia Kadestam och Munsboro Sniper uttagna som reserver i kategori C.

Hilda Denkert och Carraig Donn är uttagna till NM i hoppning tillsammans med tre andra JumpClub-ryttare. Foto: Jennifer Åström

Speak Your Mind

Samarbetspartners