Fina finalplatser i Falsterbo

Rebecca Milton och My Gold Lady är till final i 5-årsklassen efter två felfria ritter. Foto: Angelica Zackrisson

Det går bra för JumpClub-ryttarna Rebecca Milton och Stina Lillje vid de stora tävlingarna i Falsterbo. Båda har kvalat in flera hästar till finalerna senare i veckan.

Stina Lillje inledde redan under helgen med att rida dubbelt felfritt med sin 7-åring For Killy och kvalade därmed in till finalen som avgörs senare i veckan.

Under måndag och tisdag har 5- och 6-åringarnas kval avgjorts och här red Stina återigen felfritt, den här gången med So Precious och får rida final på söndag. Klar för final i 6-årsklassen är också Rebecca Milton, som slutade tvåa i tisdagens hoppning efter en snabb runda med Casanova (ekipaget var även felfritt i första kvalet).

Rebecca har ytterligare en häst till final, 5-åriga My Gold Lady som hon red felfritt med i båda omgångarna. För dessa hästar är det final redan på torsdag.

I amatörtouren i hoppning är Kajsa Björe klar för final efter seger i första kvalet och en fin runda även i den andra hoppningen. Kajsas final avgörs på onsdag.

Under onsdagen kommer ytterligare ett gäng JumpClub-ryttare att rida på den stora Falsterbobanan. Kajsa Björe rider Bright Eyes i ponny-Grand Prix, medan Gabriel Lithander/Highborn van het Kastanjehof, Cajsa Soberon/Cornelia och Vendela Lindestam/Geena Davis alla startar i den första delen av ungdomsryttarnas GP-hoppning. I Childrens Challenge-klassen försvarar Mihra Winge/Yamina, JumpClubs färger.

 Här hittar du start- och resultatlistor för de första dagarna

Här hittar du start- och resultatlistor för klasserna under onsdag-söndag

Speak Your Mind

Samarbetspartners