SM-silver till Ebba

Ebba Lindbergson och Munsboro Cross red hem SM-silver i kategori C, men det var mycket nära att det blev ett guld. Nio ekipage från JumpClub tog sig till SM-final vid mästerskapet för ponny- och childrensryttare vid tävlingarna i Billdal. Bäst lyckades Ebba Lindbergson och Munsboro Cross, som var ett av endast två ekipage som red… Läs mer »

”Det har bjudits på fantastisk hoppning”

Den andra upplagan av Elmia Scandinavian Horse Show är över och Sylve kan se tillbaka på en vecka med många höjdpunkter. – Det har bjudits på fantastisk hoppning, och extra roligt är förstås att många av våra ryttare har gjort det så bra, berömmer Sylve som har varit tävlingsledare för en hektisk vecka. När Sylve… Läs mer »

Frida finalvinnare på Elmia

Vilken tävling – och vilka resultat. Årets Elmia Scandinavian Horse Show blev en stor framgång för JumpClub-ryttarna där Frida Grinbaums seger i finalen av Volkswagen Rising Star kanske var den allra största. Fullsatta läktare, ett startfält som vi nog aldrig sett på en nationell tävling i Sverige tidigare, spännande clinics och massor med fina hästar… Läs mer »

Många kvalade till Elmia

Nu startar årets upplaga av Elmia Scandinavian Horse Show. Många JumpClub-ryttare finns med i startlistorna – med goda chanser på toppresultat. Förra året var det premiär för en ny stortävling i Sverige – Elmia Scandinavian Horse Show. Tävlingen fick många lovord, och i år är den ett snäpp större med fler klasser och stora prispengar…. Läs mer »

Fina framgångar för JumpClub-ryttare

JumpClubs hoppryttare fortsätter att vara framgångsrika på tävlingsbanorna runt om i landet. I helgen imponerade många ekipage. I Borås avgjordes den tredje av fyra semifinaler i Prins Carl Philips Pris, där de fyra bästa C- och D-ponnyerna i varje kategori får vara med vid finalen som avgörs på Friends under första helgen i advent. Kajsa… Läs mer »

Stina tog första Grand Prix-segern

JumpClub-ryttaren Stina Lillje tog i helgen sin första seger i internationell Grand Prix-hoppning. Tillsammans med Candlelight K vann hon 1.50-klassen i belgiska Lier. – Det var fantastiskt roligt, jag kände mig som en riktig outsider i början av veckan och därför var det extra skönt att jag kunde skärpa till mig och avsluta så här,… Läs mer »

Kurser på Rekasta

OBS! Novemberkursen måste tyvärr ställas in. Nya datum kommer.   INSTÄLLD! 10-12 november Dressyrkurser för Karin Öljemark Karin är beridarutbildad i Tyskland och håller regelbundet dressyrkurser på Rekasta. Hon har även dressyrträning för hoppryttare. Följande datum är inbokade: 20-22 oktober Läs mer om kursen i bifogad pdf 17-19 november 12-14 januari 2018 För mer information… Läs mer »

Alcapone des Carmille segrare i italienska mästerskapen

Många har sett store Alcapone des Carmille, även kallad Allan, på Rekasta. I helgen vann han 7-årsfinalen i det italienska mästerskapet! Vi har tidigare rapporterat om framgångarna för Alcapone des Carmille (val. f-10 e. Diamant de Semilly-Heartbreaker, äg. Sylve Söderstrand och John Österdahl) och hans ryttare Thomas Ryan. Nyligen var det dags för en ny… Läs mer »

Ingen final för Casanova

Under unghäst-VM var Casanova i en bom – den föll – och därmed blev det ingen final. Men insatserna i belgiska Zangersheide var ändå väldigt bra, och det lovar gott inför framtiden. – Han var verkligen fantastisk, tyckte Rebecca Milton. Det var ingen lätt uppgift för de 6-åriga hästarna under unghäst-VM i Zangersheide. Inte mindre… Läs mer »

Debut för Rebecca i unghäst-VM

Förra året var Rebecca Milton med på unghäst-VM i belgiska Zangersheide – som hästskötare. I år rider hon själv och har med sig Jumper Horses Swedens 6-åring Casanova. – Det är jätteroligt att vara här och det är otroligt skönt att jag var med Linn förra året så man vet lite mer hur det fungerar,… Läs mer »

Samarbetspartners

Sponsorer